След като вече си осигури подписа на Ивелин Попов, Левски ще привлече и нов защитник от Хърватия. Става въпрос за 26-годишния десен бек Анте Блажевич, пишат колегите от „Тема Спорт“. 

Блажевич играе в босненския Железничар, за който изигра 22 мача през изминалия сезон. Договорът на бранителя с Железничар изтича на 1 юни и след тази дата той ще бъде свободен агент, като Левски се е възползвал от тази ситуация, за да се договори с играча. 

На „Георги Аспарухов“ се опитват да уредят колкото е възможно по-бързо Блажевич, за да може десният бек да е на разположение на Станимир Стоилов за началото на подготовката на Левски. В кариерата си хърватинът, който е юноша на Хайдук (Сплит), е минал през белгийския Остенде, германския Борусия (Хилдесхайм), словенския Брежице и босненския Челик, преди да се присъедини към Железничар през 2019 г. 

Този трансферен ход на Левски навежда на мисълта, че "сините" са решили да не подновяват договора на Драган Михайлович, който е до края на сезона. Смяташе се, че Михайлович ще подпише споразумение за 1+1 години, но ако трансферът на Блажевич се осъществи, то Драган ще стане излишен. Освен него, на десния фланг на отбраната на тима действа младежкият национал на България Патрик-Габриел Галчев.

Хапни като шампион с безплатна доставка от Takeaway.com!