Купете в комплект два продукта на цената на един!!!

Мъжката козметична серия „MEN PERFECTION“ е разработена с иновативната активна съставка LanacitynTMPF, която предлага адекватна защита против  замърсяване от околната среда, улавя  праховите частици и поддържа естествените системи на детоксикация на кожата. Проведени изследвания показват, че LanacitynTMPF осигурява и защита срещу цигарения дим. Подобрява блясъка и тонуса, намалява трансепидермалната загуба на вода от кожата.

Цитрусово-дървесеният аромат на серията „MEN PERFECTION“ Ви дарява чувство за чистота и свежест.

С комплект MEN PERFECTION 1 спестявате 10лв, съдържа дневен флуид за лице и шампоан за коса и тяло. Само за 12лв може да бъде Ваш!

https://www.refan.bg/catalog/product/komplekt-men-perfection-1.1372

Kомплект MEN PERFECTION 2 е на специалната цена от 12лв и включва нощен флуид за лице и шампоан за коса и тяло. С него спестявате 10лв!

https://www.refan.bg/catalog/product/komplekt-men-perfection-2.1373

За 12лв може да почистите Вашето лице и кожа с Kомплект MEN PERFECTION 3, съдържа измиващ гел за лице и шампоан за коса и тяло. Спестявате 10лв с него!

https://www.refan.bg/catalog/product/komplekt-men-rerfection-3.1374

С комплект MEN PERFECTION 4 спестявате 10лв, съдържа крем около очи и шампоан за коса и тяло. Само за 12лв може да бъде Ваш!

https://www.refan.bg/catalog/product/komplekt-men-perfection-4.1375

На изгодната цена от 10лв комплект MEN PERFECTION 5 може да е Ваш! Той включва балсам за след бръснене и шампоан за коса и тяло, с него спестявате 10лв!

https://www.refan.bg/catalog/product/komplekt-men-perfection-5.1632