Септември U19 победи Витоша Бистрица с 4:2. Играчите на Андрей Андреев поведиха с 3:0 още на полувремето с попадения на Мартин Зимбилев (6'), Владимир Стефанов (35') с гол от 30 метра и Мирослав Колев (42'). Гостите върнаха две попадения чрез дузпа и грешка в отбраната на септемврийци. Георги Шопов оформи крайното 4:2 в 79' минута от дузпа, а на два пъти по време на мача бе близо до това да отбележи като нацели две греди. Данаил Стойчев също удари гредата.

Септември U17 разгроми Етър Велико Търново като гост. Играчите на Младен Стоев победиха с 5:0 домакините, като изцяло контролираха мача. Борислав Маринов откри в 22' минута от дузпа, Захари Атанасов покачи на 0:2 в 40' минута, Александър Радков вкара трети гол в 55' минута, Александър Петров отбеляза за 0:4 в 63' минута, а Атанас Килов оформи крайното 0:5 в 72' минута. Победата можеше да бъде още по - изразителна след като "септемврийци" пропуснаха много положения, а Александър Петров удари и две греди през първото полувреме.

Септември U15 също записа победа над Етър, но с минималното 1:0. Единственото попадение за отборът на Румен Гълъбов отбеляза Мишел Борел в последнат минута на срещата.