Бившият нападател на ЦСКА Стефан Николич започна като титуляр във вчерашната проверка на новия му тим Дукаджини срещу Локомотив (София). Срещата между столичните железничари и косоварите завърши 1:1, а след нея таранът говори пред Sportal.bg.

“Завършихме 1:1. Мачът беше борбен. Реален резултат. Видяхме се с моя приятел Пламен Крачунов, с когото играхме в ЦСКА. Подписах в Косово преди 15 дни. Треньорът е много добър, играл е в Украйна 12 години. Очаквам отличен полусезон и да останем в лигата, каквато е целта ни.

Българскит футбол е по-класен от този в Косово. Имате отбори като Лудогорец, Левски, ЦСКА, които играят и в Европа. Но косовският футбол напредва, влагат се доста пари.

Пожелавам на Стойчо Младенов много успехи с ЦСКА и да спечели титлата”, каза Николич, който игра за червените при предишния престой на Стойчо Младенов на “Армията”.

“Отдавна беше. Две пукнати ребра, както занете. Съдията беше на 10-15 метра, но не видя фаул. Всичко завърши добре за всички”, коментира черногорският таран относно небезизвестния му сблъсък с бившия защитник и настоящ шеф в Лудогорец Козмин Моци.

“Няма шанс да играя в България. На 32 години съм, искам да поиграя още някоя годинка и после имам други планове”, отговори Николич на въпрос дали след време отново може да облече фланелката на някой български клуб.