Наставникът на ЦСКА-София Бруно Акрапович похвали футболистите си за представянето им и победата с 1:0 над Етър на “Армията”.

“Знам качествата на моите играчи, знам в някои ситуации кога ще вкарат и кога не. Нормално е да се притесняват след два мача без гол. Днес създадохме опасни положения. Трудно е, когато трябва да спречелиш даден мач. Трудно е да вкараш, най-лесно е да пуснеш гол.

Голяма дисциплина в защита, играчите се връщаха и си помагаха. Не дадохме нищо на противника, а ние създадохме много положения.

Тази седмица бе много трудна за мен. Юга е с контузия, Занев също. Чакаме Пеняранда. Това не са контузии, които да ги чакаш месец, но са травми, заради които не искаме да рискуваме. Днес на пейката имаше много млади играчи”, каза босненският специалист, след което коментира следващия съперник на червените, който е Ботев (Враца).

“Смениха треньора. Жал ми е за него. Той е един от най-качествените треньори в България. Нямаше късмет. Сещам се за мача с Берое, когато изпуснаха много. Жал ми е, че напуска”, каза Акрапович по повод подадената оставка на наставника на врачани Антони Здравков след вчерашното домакинско  поражение с 1:3 от Левски.