Генералният директор на румънския Виторул Кристиан Биволару направи признание, че в края на 2020-а година футболната легенда Георге Хаджи е получил официална оферта от ЦСКА-София да поеме червените. Това се случило, след като българският тим загубил с 0:2 от ЧФР Клуж на старта от мачовете в групите на Лига Европа.

"През миналото лято имахме интересни разговори и предложения за Джика Хаджи. Особено отчетливо бе предложението от българския ЦСКА София. Отборът им замени треньора си след първия мач срещу ЧФР Клуж и тогава получихме офертата, която обаче в крайна сметка не бе доразвита. Имахме оферти от Русия, една от Турция и от елита на Румъния”, каза Биволару пред Looksport.

Все пак Джика Хаджи е отказал всички предложения, които е получил, след като не е искал да сменя отбора по време на сезона.

"Хаджи иска дългосрочен проект, който да го мотивира и да се съревновава в европейските клубни турнири. Джика много добре знае какво прави и иска да носи цялата отговорност, но за целта трябва да започне от самото начало работа в нов клуб”, твърди Биволару.