Берое договори още едно ново попълнение от лятото. Под Аязмото след края на сезона почти сигурно ще се завърне централният защитник Камен Хаджиев. 29-годишният бранител в момента е част от унгарския Академия Пушкаш, където бе продаден именно от "зелено-белите" в началото на 2019-а. Договорът му с втория в местния елит е до лятото и на този етап няма индикация, че ще бъде продължен.
Национал пред завръщане в България През този сезон Хаджиев има само 6 мача в шампионата, като 5 от тях са през есента. За сравнение през изминалата кампания (2019/20) той изигра цели 28 двубоя. Все по-рядко Академия Пушкаш разчита на него. Бившият национал е провел разговори със спортно-техническото ръководството на Берое да се завърне през лятото като свободен агент.

От лятото за ново попълнение може да се счита и капитанът на Царско село Реян Даскалов. Той е използван като десен бек, но може да играе и като вътрешен халф. Неговият договор изтича също през лятото. Наскоро Берое привлече Илиян Стефанов от Локомотив (София).

Източник: "Тема спорт"