Старши треньорът на Етър Александър Томаш разкри след спечелената с 1:0 контрола срещу Берое, че Преслав Боруков няма да тренира с тима на този етап. За нападателя на Етър има две оферти, като Томаш не разкри имената на клубовете, интересуващи се от тарана.
Етър с втора поредна победа за тази година, "болярите" удариха Берое
"Берое са по-добрият отбор от нас на този етап. На терена видях неща, които ми харесаха, но видях и неща, които не ми харесаха. Вижда се, че имаме много работа и сме далеч от това, което искам. Няма да ни е лесно. Бягам от резултата. С Преслав Боруков в последния момент нещата пропаднаха. Аз му казах, че искам футболисти, отдадени на каузата. Засега няма да тренира с нас. За него има две оферти, но не искам да коментирам от кои клубове. Клубът трябва да вземе решение", разкри Томаш.

"Етър е в добър хотел с три добри терена в условията на пандемията - всичко е супер. Търся добри футболисти. Времето минава, шампионатът чука на вратата.

С изключение на последните два дни, в които не можахме да тренираме това, което исках, съм доволен. Парадоксът е, че в последната седмица ми отказаха трима футболисти от Втора лига и трима да дойдат на проби от В група – българи. Който иска. Въпросът е да може да ходи, да спира и да подава топката, е добре дошъл. На този етап от подготовката момчетата не могат да бъдат на 100%, но видимо се стараят, което е похвално", каза още наставникът на "болярите".