Босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски направи доста любопитен коментар относно националния отбор. Както е известно, преди няколко БФС обяви Ясен Петров за старши треньор на "лъвовете". Ето как Крушарски коментира назначението на Пловдивския Джанини: 

"Ако ние в клубове не спрем да се дрънкаме и да си правим мръсотии един на друг, няма да стане. Нека се съберем и си ударим по един шамар, да се разберем кой за какво се бори. Иначе и Меси да дойде, и Марадона да дойде от оня свят, нищо няма да постигнем. 

Хубаво е, че Ясен Петров е от Пловдив, но аз от Пловдив нямам много хубави впечатления. Нека моите колеги си седнат на г*за и да не определят кой да играе. Нека оставят човека да работи и да прави това, което смята за правилно. А не да се чуди какво ще му дойде на главата.

Всички викат, че не се месят, но се месят, естествено. Вие как мислите! Всеки иска да наложи някой, за да го продаде. Парите в световния футбол свършиха, навсякъде вървят надолу. Знаете ли колко клубове по света не си изпълняват месечните задължения. В България не сме още във времето на швейцарския часовник. Направете обаче една статистика колко клубове по света са швейцарски часовник", каза шефът на "смърфовете".