Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев коментира загубата с 1:3 от Антверп. Специалистът е разочарован от поражението, но все пак смята, че през вторто полувреме тимът се е представил по-добре.

"Естествено, че сме разочаровани, след като сме загубили мача, няма от какво да сме доволни. Мачът може да го разделим на две полувремена - слабо първо и по-добро второ, в което създадохме положения и изравнихме играта, но в момент, в който отборът беше в подем, допуснахме гол и противникът взе преднина.

Не е достатъчно едно полувреме за добър резултат срещу такъв отбор. Второто полувреме беше добро в сравнение с първото. След почивката имахме две чисти ситуации и след това две много опасни контраатаки, които дори не завършихме с удар. Противникът също се справяше добре.

Пета поредна загуба за Лудогорец в Европа (видео)

Когато загубим, аз не обичам да деля отбора на този игра слабо, този силно. Първо, трябва да отбележим, че противникът бе много добре организирам, много бързо реагира, след като загуби топката, като ни пресира и притискаше.

Наистина през първото полувреме играхме с голямо напрежение, което е нетипично за нашия отбор. Това също допринасяше за непредизвиканите грешки.

Не съм гледал повторението при втория гол на Антверп, не знам дали е имало игра с ръка на Ричи де Лает, но това е част от играта", каза специалистът.