Бойчо Величков коментира пред "Мач Телеграф" ситуацията в Локомотив (София). Изпълнителният директор на клуба сподели и очакванията си за предстоящото гостуване на Кариана.

"Пореден труден мач за нас. Но от началото на сезона всички са такива. Просто всички отбори се хвърлят на 100% срещу нас искат да се докажат. Предполагам, че с Кариана ще е още по-труден, защото и те като нас са в подем и показват добри игри.

Разузнали сме ги сериозно, а и като цяло в България всички отбори се познаваме достатъчно добре и едва ли можем сериозно да се изненадаме. Не мисля, че този мач решава нещо, защото след него остават още много. Ако победим няма да се откъснем с много, но ще имаме психологическо предимство.

Мисля, че със селекцията сме приключили. Естествено, че ако изскочи някой качествен играч, няма да се откажем. Няма оферти, нито запитвания както към Педро Ферари, така и към останалите ни футболисти. Продължаваме да имаме пълно доверие на нападателя Светослав Диков. Мисля, че той се представя добре, а в мача с Миньор просто имаше лош ден, какъвто може да се случи на всеки футболист.

Аз мисля, че този сезон Локомотив е по-готов за завръщане в елита в сравнение с предишните. Защото запазихме отбора си и сме по-обиграни. Това, че Пирин започнаха колебливо, не ни успокоява", каза Величков.