Огнени пламъци и бомбички белязаха погребението на починал от COVID-19. Футболни ултраси се появиха при последното изпращане на своя съратник, който на 39-годишна възраст не успя да се пребори с коронавируса.

Запалянковците на Цървена звезда запалиха огньове и факли на гробището, а освен това взривиха няколко бомбички и пуснаха димки, за да отдадат почит на починалия Бор Лалевич.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Заради ограниченията, свързани с пандемията от коронавируса, на погребението присъстваха само ограничен брой роднини на Лалевич и група фенове на сръбския гранд.

Бор Лалевич не само беше член на агитката на „червено-белите“ от Белград, но и основна движеща сила на тяхната фондация. През годините той е в основата на редица благотворителни прояви, организирани от феновете.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poznati menadžer Bor Lalević sahranjen na Bežanijskom groblju. Simbolično upaljeno 38 baklji koliko je godina Bor imao kads je preminuo prosle subote. . #scandalrs #scandalsrbija #scandaltabloid #scandal #scandalmagazin #skandal #skandalnovine #borlalevic

A post shared by SCANDAL! www.scandal.rs (@scandaltabloid) on Jul 14, 2020 at 9:22am PDT