Три школи са се вкопчили в битка за привличането на талантливия нападател Иван Аврамов, който преди няколко дни бе освободен от ЦСКА-София, след като нападна играч на Цървена Звезда по време на международен турнир. Качествата на Аврамов са безспорни и той го доказваше, до преди година, когато бе част от школата на канарчетата. Нападателят почти нямаше мач без да се разпише във вратата на противниците си, а с Коко Илиев и Никола Гелин бяха заформили атомно нападение, от което трепереше всеки отбор.

В един момент обаче Аврамов си позволи да нагруби публично своя треньор Онов, с който са работили заедно дори в детските му години в Марица Пловдив. Тогавашният шеф на школата на канарчетата Иван Цветанов взе решението да освободи футболиста, като пред BgDerby.com Трите хикса заяви, че това не е първо провинение на Аврамов. ЦСКА-София на момента прилапаха таланта, но както вече ви информирахме по-горе, той бе освободен след нов изблик на ярост и несдържано поведение. Въпреки проблемите с характера му обаче интереса към Аврамов не стихва, заради футболните умения, които притежава.

BgDerby.com разбра, че футболиста вече е получил покани от школите на Лудогорец, Левски и Локомотив Пловдив. До нас достигна информация, че играчът опипва почвата и за завръщане в Ботев Пловдив, където обстановката му е позната и където той показваше най-доброто от себе си.

Как ще се развие ситуацията около талантливия юноша? Отговорите ще намерите разбира се ПЪРВО в BgDerby.com.